“Për ty Kosovë”, kënga e re dedikuar Kombëtarës së Kosovës (video)

Artistët e mirenjohur shqipëtar,Ramadan Krasniqi (Dani), Burak Vehapi, Valoni,Gjoni dhe Osmani, kanë publikuar këngen e re kushtuar kombëtarës së Kosovës.

Kënga titullohet “Për ty Kosovë” dhe është publikuar e shoqëruar me videoklip.

Për muzikën është përkujdesur Valdrin Abazi, ndërsa producent është “VDsounds”.