Raport 24 orësh i policisë

469

Siç raporton policia gjatë ditës së djeshme në territorin e Kosovës kanë ndodhur 38 aksidente komunikacioni, 13 kanë qenë me lëndime, ndërsa 25 kanë kaluar vetëm me dëme materiale.

Janë shqiptuar 810 tiketa për kundërvajtje dhe janë arrestuar 16 persona.

15 persona janë ndalur në mbajtje.