Menu Mbylle

Reagon IPKO: Nuk kemi organizuar asnjë lojë shpërblyese

Kohëve të fundit po qarkullon online një mesazh i cili aludon se IPKO ka organizuar lojë shpërblyese për klientët e saj. Ju lutem të jeni të njoftuar se ky mesazh është mashtrim, dhe ka për qëllim vetëm mbledhjen e të dhënave tuaja personale.

Ju informojme që IPKO nuk ka organizuar ndonje lojë shpërblyese!

Në rastet kur IPKO organizon dicka të tillë, ato do të postohen në ëebfaqen e saj zyrtare me domain https://www.ipko.com.

Ju lutemi të jeni të vemendshëm dhe të kontrolloni domainin para se të jepni të dhënat tuaja personale.