Rezoluta 1244, KFOR-i s’e njeh si Ministre, gjen një formulim të çuditshëm për postin e Rizvanollit

Ministrja e Ekononomisë, Artane Rizvanolli ka takuar sot Komandantin e KFOR’it Ristucci.

Në njoftimin për takimin KFOR ka bërë një gjetje të jashtëzakonshme duke iu referuar asaj si “Rizvanolli e Institucioneve të Ekonomisë së Kosovës”. Krejt kjo për shkak të Rezolutës 1244.

Ai nuk i është referuar ashtu siç njihet Rizvanolli zyrtarisht, ministre e Ekonomisë në Qeverinë e Republikës së Kosovës.

Në këtë takim është biseduar kryesisht për gjendjen e përgjithshme të minoriteteve në Kosovë.

”Komandanti i #KFOR-it, MG Ristuccia, u takua me znj. Artane Rizvanolli nga Institucionet në Ekonominë e Kosovës, përfaqësues të ambasadave italiane dhe gjermane dhe të organizatave të mirëqenies sociale. Ata patën një diskutim produktiv për gjendjen e përgjithshme të minoriteteve në Kosovë”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.