Shihni LIVE eklipsin e rrallë diellor

NASA përcjell pamjet e drejtpërdrejta të eklipsit të rrallë diellor, që filloi mbi Oqeanin Paqësor për të kaluar mbi Meksikë, Shtetet e Bashkuara dhe Kanada.

Një eklips diellor ndodh kur Hëna kalon mes Diellit dhe Tokës dhe për një kohë të shkurtër mbulon të gjithë sipërfaqen e Diellit.

 

 

Lini një Përgjigje