Sindikalisti Sefaj: Nëse i thua praktikës super-punë, je rrenc ose i padijshëm

Platforma Superpuna e hapur nga Qeveria e Kosovës po kontestohet nga zëra opozitarë dhe sindikalistë për shkak edhe të qëllimeve të saj. Sindikalisti Ali Sefaj ka pasur një koment të ashpër gjatë ditës së sotme.

Ministri Hekuran Murati njoftoi gjatë ditës se në Superpunë kishin aplikuar 1000 persona.

E Sefaj ka qenë i ashpër në komentin e tij:

“Nëse i thu praktikës superpunë, je rrenc ose i padijshëm!” – ka shkruar ai në profilin e tij në Facebook.

Qëllimi i Qeverisë me këtë projekt ishte që të rriste numrin e të rinjve të punësuar në tregun e punës në Kosovë.