Tajfuni i frikshëm godet Japoninë, frikë dhe panik te qytetarët (Video)

Moti i keq dhe i paqëndruesëhm ka bërë që Tajvani dhe Japonia të përgatiten për t’u përballuar me një super tajfun që quhet “Lekima”.

Tajfuni “Lekima” preku Japoninë të enjten në mbrëmje ku era arriti një shpejtësi deri në 240 km/orë.

Të premten tajfuni i fuqishëm do të prekë Tajvanin.

As Kina nuk do t’i shpëtojë “Lekim-ës”. Tajfuni do të prekë Kinën të shtunën por do të jetë i dobësuar dhe pritet të shkojë në shpejtësinë 160 km/orë.