Të rinjtë shqiptarë, pjesë e festivalit “Giovani di Devoti Karlo”

Rinia shqiptare në diasporë vazhdon të jetë aktive në fusha e aktivitete të ndryshme nëpër botë, përcjell albinfo.ch.

Këtë radhë, të rinjtë e komunitetit shqiptar në Itali do të marrin pjesë në festivalin ndërkombëtar “Giovani di Devoti Karlo”, në Berceto, i cili do të zhvillohet përgjatë gjithë verës.

Siç njofton Agjencia Kombëtare e Diasporës, ky festival, i cili mbledh të rinj nga e gjithë bota, këtë vit do të trajtojë temën “Stili i jetesës, ekonomisë solide dhe një zhvillim më të qëndrueshëm”.