Zhduket një vajzë në Prizren

Një vajzë në Prizren është zhdukur që nga data 30 prill.

Siç bëhet e ditur në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e burrit të saj ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Policia bën të ditur se rasti është në hetime.

“30.04.2024 – 10:00. Më 03.05.2024 ankuesja femër kosovare ka raportuar se nga data e cekur ka dalë nga shtëpia vajza e burrit të saj dhe nga ajo kohë nuk dihet vendndodhja e sajë. Rasti në hetime”, shkruhet në raportin e Policisë së Kosovës.

Lini një Përgjigje