Ziadin Sela pritet të futet në koalicion me Ali Ahmetin dhe Frontin Europian

Raportohet se në mbledhjen e Kuvendit Qendrorë të ASH-së së udhëhequr nga Ziadin Sela është vendosur që në zgjedhje të garohet së bashku me Frontin Europian.

Pritet që kryetari Ziadin Sela të del dhe ta kumtojë lajmin për mediat pasi që takimi po zgjat ende.

Me këtë, ASH-ja e Selës bëhet partia e gjashtë që i bashkëngjitet Frontit Europian, shkruan Express në Maqedoni.