Mark Zuckerberg dëshmon para Kongresit

Mark Zuckerberg themeluesi dhe kryetari i Facebook, ka dhënë sot dëshminë e tij para Kongresit.
Në fjalën e tij ndër të tjera deklaroj:
“Një nga keqardhjet më të mëdha në drejtimin e kompanisë është se ne ishim të ngadalshëm në identifikimin e operacioneve të informacionit rus në 2016”, thotë Mark Zuckerberg, Kryetari dhe themeluesi i Facebook-ut, duke dëshmuar para Kongresit.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156302714999641&id=18793419640