10 vjet për ta kryer Masterin – Gazetari e pyet 10 herë ministren Nagavci, ajo e injoron

0
113

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka refuzuar të përgjigjet për mesataren e ulët në studimet master dhe kohëzgjatjen e këtyre studimeve.
Ajo është pyetur nga T7 dhjetë herë për të njëjtën pyetje, por nuk ka dhënë përgjigje.

Ekipi i televizionit ka ndjekur nga pas Nagavcin nga Ministria e Arsimit deri në Parlament duke ia kërkuar një përgjigje por ajo ka refuzuar.