Gjarpëri i ngjitet në makinë, shoferi e godet me fshirësen e xhamave (video)

Një gjarpër u ngjit në xhamin e një makine e cila ishte në lëvizje por shoferi e hoqi atë me ndihmën e fshirësve të xhamave të automjetit.

Dy persona ishin në makinë duke udhëtuar në Kansas, kur vunë re gjarprin e ngjitur në pasqyrën anësore të makinës.

Siç shihet në video, gjarpri fillon të zvarritet nëpër xham dhe shoferi përpiqet ta shtyjë atë me fshirëset dhe më në fund përfundon duke e goditur atë.
Nuk dihet nëse gjarpri i mbijetoi incidentit.