5 viktima dhe 305 të infektuar nga koronavirusi në Mal të Zi

Dy raste të tjera me Covid-19 janë regjistruar në Malin e Zi, duke e rritur numrin e të infektuarve në 305. Ata u zbuluan nga analiza e 146 mostrave, sipas Institutit të Shëndetit Publik në vend.

Rastet janë nga Plava dhe Podgorica dhe të dyja janë kontakte të rasteve të konfirmuara më parë.

Rastet sipas qyteteve:

Podgorica: 158
Tuzi: 36
Nikshiq: 32
Bar: 23
Ulqini: 22
Andrijevica: 7
Bijelo Polje: 6
Herceg Novi: 6
Blu: 5
Budva: 4
Danilovgrad: 3
Tivat: 3

Deri më tani 5 persona kanë humbur jetën në Malin e Zi si pasojë e Covid-19.