Am Fly Prishtina dhe GP Aviation me linjë të re, Memmingen – Prishtinë

261

Am Fly Prishtina dhe GP Aviation do të fillojë me linjën e re, Memmingen – Prishtinë, nga data 17.12.2023, shkruan Fokusi.info.

Këto kompani ju ofrojnë zbritje prej 5 për qind për festat e fundvitit për këto destinacione: SHTUTGART, DÜSSELDORF, MÜNCHEN, MEMMINGEN, MÜNSTER, BERLIN, NÜRNBERG.

Të afrojmë familjarët me njëri-tjetrin – me sigurinë maksimale, komoditetin dhe çmimet e arsyeshme – ky është zotimi ynë. Për ta arritur këtë gjë, ne bashkëpunojmë vetëm me partnerë cilësorë, seriozë dhe të dëshmuar në udhëtimet ajrore.

Ne punojmë shumë dhe me përkushtim që t’u ofrojmë më të mirën klientëve tanë.

Prandaj, mos hezitoni, por rezervoni fluturimin tuaj.

Rezervimet e biletave mund të bëhen:

Tel: +49 1590 183 7745 Gjermani (Viber)
✆ Tel: +46 40 692 87 98 Suedi
✆ Tel: + 49 172 758 53 64 Gjermani

Website: https://www.amflyprishtina.de/?fbclid=IwAR18vmNUz1Qmzj18Lzuu8VOi8ZFesg_BIlDSjekDYrxwuj3ZlG7WfApZzV4

E mail: [email protected]

Për detaje më të hollësishme, hyni në faqen e facebook-ut:

https://www.facebook.com/Reiseangentur/?ref=page_internal