Arinjtë vjedhin karamele në veturë, por njëri mbetet i ngujuar në të

0
209

Një grup arinjësh të uritur e kanë sulmuar një shtëpi malore, ku po jetonte një familje, e cila kishte ardhur për ta kaluar vikendin.

Familja ka mbet e tmerruar kur ka parë në oborin e tyre një grup arinjësh që po hulumtonte për ushqim.

Më në fund arinjtë arrijnë ta hapin derën e makinës së tyre dhe të vjedhin nga ajo karamelet që ishin në makinë.

Por, në momentin kur po niseshin, një ri i vogël ngec në makinën që është mbyllur.

Krejt këtë e ka xhiruar vet çifti tmerruar nga dritaret.