Barcoleta të ndryshme

1061

Harresa

Një qytetar shkon te doktori:

“Doktor, po vërej se nuk po mbaj në mend fare”!

Doktori: “Prej kur?”

Qytetari: “Çka prej kur?”

Provimi

Në provim profesori pyet studentin: “Si quheni?”

“Ardian”, – përgjigjet ai.

“Mirë, e pse po qesh?”

“Paj, u përgjigja mirë në pyetjen e parë!”.

Lepuri

Njëhere lepuri shkon në lokalin e ariut dhe i kërkon drogë. Ariu i thotë se nuk mbante drogë.

Për dy ditë me radhë ndodhi e njejta gjë. Ditën e tretë lepuri shkon përseri dhe i kërkon ariut drogë. Ariu e nxjerr drogen dhe ia drejton lepurit. Në këtë kohë lepuri nxjerr distinktivin dhe i thotë: “Policia, të zura me drogë”.

Oqeani

Takohen dy shokë.

“A ke dëgjuar për Oqeanin Atlantik”?

“Po”.

“Unë e kam kaluar not”.

“E ti a ke dëgjuar për Oqeanin e Vdekur”?

“Po more”.

“Unë e kam mbytur”.

Fejesa

I thotë vajza të dashurit të saj: “I dashur, kur po fejohemi se mjaft kohë na ka shkuar?”

Aiiii zemër jemi plakë ne, s’na merr askush më”, i thotë ai.