Bullgarët propozojnë ta ndajnë Maqedoninë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë

954
Një gazetë e disasporës bullgare ka botuar tekst, ku propozohet ndarja e Maqedonisë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, transmeton Gazeta Lajm.
“Të gjithë bëhen budallenj dhe nuk e dinë se luftërat tona në të kaluarën kanë qenë për bashkimin e Maqedonisë dhe Thrakisë së Odrit me nënën Bullgari?
Tani pas gjitha deklaratave të Zoran Zaevit, nuk na mbetet asgjë tjetër përveç se t’i rifillojmë negociatat mes shqiptarët për ndarjen e Maqedonisë së Vardarit mes Shqipërisë dhe Bullgarisë.
Të gjithë që shkruajnë për Maqedoninë e dinë që ajo do të ndahet mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, por të gjithë shtiren sikur nuk janë të njohur me problemin dhe presin dikush tjetër ta zgjidhë”, shkruan kjo gazetë./Lajmpress