Çfarë shikoni në këtë rreth të kuq?

977

A është shikimi juaj kaq i mprehtë sa të dallojë se çfarë ka brenda këtij rrethi të kuq?

Ngacmuesit e trurit duan të testojnë vizionin optik në internet për të parë nëse njerëzit arrijnë të shohin diçka brenda rrethi të kuq, dhe a arrijnë të shohin gjithçka?

Ky test i vogël është bërë trend online ku shumë njerëz shkruajnë mbi atë që shohin. Teksa disa njerëz arrijnë të shohin gjithçka, shumë prej tyre pak gjëra dhe të tjerë, asgjë përveçse rrethit të kuq.

Disa mund të shohin thjesht një kalë. Disa të tjerë edhe detajet e tjera të fotos, si barin, samarin etj., ndërsa të tjerë nuk shohin asgjë./Syri.net