Çitaku: Urime Vetëvendosje – Bravo PDK

318

Vlora Çitaku ka uruar Kosovën, Vetëvendosjen dhe i thotë ‘bravo PDK-së’.

Ajo shkruan:

Kosova shembullore sërish!

Urime Vetëvendosje! Ju dëshiroj mbarësi. Suksesi i juaj në qeverisje është sukses për Kosovën.

Ua dëshiroj më të mirën dhe uroj që mos të udhëhiqni me arrogancë.

Kemi me ju mbajtë për fjale.

Bravo PDK-së e cila ndonse në rrethana të vështira, sërish pranoi pa ekuivoke rezultatet. Standardet vendosen çdo ditë.