Daut Haradinaj i përgjigjet Albin Kurtit për deklaratën: “Çakorri, Çakorri, Çakorri”

366

Daut Haradinaj i përgjigjet shkurt Albin Kurtit për deklaratën “Çakorri, Çakorri, Çakorri”, duke ia bërë me dije se marrëveshjen me Malin e Zi nuk e ka bërë Daut Haradinaj.

Ai tha se Kurtin do ta kritikojë sa herë të jetë nevoja.

“Unë ja kom thënë nërsy, por prapë kam me kritiku sa herë të ka nevojë, Atë ditë Vjosa e ka bërë një gabim në seancë që nuk ma ka dhënë fjalën dhe më nuk i kam shkuar në zyre. Ka gabu. Unë atë ditë kam dashtë me i thënë Albin Kurtit që marrëveshjen me Malin e Zi nuk e kam bërë unë nuk e ka bërë Daut Haradinaj nuk e ka bërë Aleanca, kërkesa jonë është realizuar”, tha Haradinaj në Dukagjin.