Dëgjuan një zhurmë të çuditshme në mur të koridorit. Nuk besoni çka gjetën brenda murit!

0
273

Një familje sapo kishin hyrë në shtëpinë e re. Mirëpo sapo dilnin në koridor, vazhdimisht dëgjonin një zhurmë të çuditshme që vinte nga muri.

Vendosën ta zgjidhin këtë mister. Një vrimë e vogël tanimë ishte hapur nga vendi ku po vinte zhurma dhe u desht vetëm të rritet ajo vrimë dhe të dalë nga aty një kafshë!

Se për çka bëhet fjalë shihni videon. Do të habiteni edhe ju se si përfundoi kafsha në mur.