Donald Trump e ka gjetur formulën për t’i fituar zgjedhjet 2020 (Video)

559

Megjithëse duhen edhe 20 muaj deri në zgjedhjet e ardhshme presidenciale, Presidenti Donald Trump e ka gjetur qysh tani thirrjen e tij të betejës.

Ai shpreson se qëndrimi i tij anti-socialist do t’i vendosë demokratët në një pozicion të vështirë dhe se do të përgatisë terrenin për një fitore të tij të re në vitin 2020.

Korrespondentja e Zërit të Amerikës, Patsy Widakuswara, analizon nëse anti-socializmi është një strategji efektive elektorale në Amerikën e sotshme, ku shumë njerëz janë të zhgënjyer nga aspekte që i perceptojnë si dështime të kapitalizmit.

Për më shumë ndiqeni videon