Dreshaj: Kosova është shndërruar në një shtet kopil dhe kryeneç

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj tha në Frontal në T7 se qeveritarët duhet “të kthjellen”.

“Kosova është shndërru në një shtet, ta quajmë kopil dhe kryeneç”, tha Dreshaj, duke folur për raportet me ndërkombëtarët.

Deputeti i AAK-së tha se “kam përshtypjen që ndoshta është koha të kthjellen pak”.

“Gjithakush ka mundësi të gabojë”, tha ai.