Edhe një polic i lënduar në tubimin e LDK’së në Mitrovicë

611

Nga përleshja që ka ndodhur në aktivitetin e LDK’së në Mitrovicë është lënduar edhe një polic, njofton Gazeta Express.

Përleshja ka ndodhur në aktivitetin e LDK’së në Mitrovicë në kohën kur parti ka organizuar zgjedhjet partiake.

Dy grupet e LDK’së në këtë komunë janë përleshur.

Kandidatë për kryetar të Degës së LDK’së është Safet Kamberi dhe Faton Peci.

Policia e Kosovës s’kanë kthyer përgjigje për këtë incident.