“Është rrahë me zëvendësin e tij”, Buzhala hedh dyshime mbi arsyen e dorëheqjes së Armend Mehajt

Gazetari Berat Buzhala nëpërmjet një postimi në Facebook ka komentuar mbi dorëheqjen e ministrit të Mbrojtjes, Armend Mehaj derisa ka thënë se e ka me borxh ta tregojë arsyen e dorëheqjes.

Buzhala ka thënë se në Forcën e Sigurisë së Kosovës të gjithë e dijnë se Armend Mehaj është rrahë ne zyre me zëvendesin e tij, Shemsi Syla.

Buzhala ka hedhur edhe dyshime të tjera lidhur me dorëheqjen e Mehajt nga kjo ministri.

Ky është postimi i tij:

Ministri i Mbrojtjes Armend Meha e ka me borxh me tregu arsyen e doreheqjes.

Krejt FSK e din qe Meha e zevendesi i tij Shemsi Syla jane rrehe ne zyre. Thuhet qe edhe ma shume se kaq.

Krejt po flasin qe Armendi ka probleme profesionale me njerezit qe e kane rrethu. Qe ministri Meha ka dyshime per fondin e FSK’se, per armet e bleme ne Turqi si dhe per kerkesat ilegale te qeverise me i perdore pajisjet qe Amerika ia ka dhane Kosoves per operacione ne veri, ne kundershtim me marreveshjen me Ameriken.