‘Eskalon’ situata mes Getinjos dhe Shotës

Banorët së fundmi janë ngacmuar me njëri tjetrin.

Shota dhe Getinjo po talleshin me njëri tjetrin dhe situata mes tyre ‘eskalon’.

Banorja tenton që ta tërheq zvarrë për këmbë Getinjon dhe ta rrëzojë në tokë.

Shihni më poshtë videon: