Eskalon situata në Kuvendin Komunal të Podujevës, Ekrem Rrahmani i LDK-së e lagë me ujë Avni Fetahun

0
225

Ka eskaluar debati në Kuvendin Komunal të Podujevës, raporton Llapi.info.

Në mbledhjen e cila po mbahet dhe po debatohet për gjendjen në Arsim, këshilltari i LDK-së, Ekrem Rrahmani, ka hedhur ujë në drejtim të Drejtorit të Arsimit në Komunën e Podujevës, Avni Fetahu.