Fisnik Ismaili: Në histori kemi me hy që i kemi mbajtë mbi 80 deputetë për 16 orë në seancë

0
405
Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PSD-së, Fisnik Ismaili ka komentuar seancën e fundit të Kuvendit e cila zgjati hiç më pak se 16 orë.
Sipas tij, ata do të hyjnë në histori për faktin se mbi 80 deputetë kanë qenë në seancë për 16 orë dhe se të njëjtit nuk kanë pauzuar gjatë kësaj kohe.