Gati një milion përdorues të Facebook-ut në Kosovë

0
267
BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 12: A visitor uses a mobile phone in front of the Facebook logo at the #CDUdigital conference on September 12, 2015 in Berlin, Germany. The world's largest social media network was launched by Mark Zuckerberg and his Harvard College roommates in 2004, and had its initial public offering in February 2012. (Photo by Adam Berry/Getty Images)

Numri i përdoruesve të Facebook-ut në Kosovë është 910 mijë.

Sipas një hulumtimi të IT SHQIP 62 përqind prej përdoruesvë të Facebook janë meshkuj dhe 38 përqind femra.

Numri më i madhe i tyre janë në Prishtinë, Prizren dhe Ferizaj.

Në Prishtinë, sipas të dhënave, janë 200 mijë përdorues.

Në Prizren 110 mijë, ndërsa në Ferizaj 100 mijë.