Gjarpri me helmues në Evropë ‘Vipera Ammodytes’ xhirohet në Kamenicë (video)

0
1568

Një video interesante e publikuar në Youtube, tregon gjarprin më të rrëzkishëm në Evropë, nëpërka helmuese, ‘Vipera Ammodytes’ në qytetin e Kosovës, Kamenicë.

Ky xhirimi është bërë gjatë këtij muaji nga fotografi i njohur, Arian Mavriqi dhe tregon për së afërmi trupin e nëpërkës helmuese.

Xhirimi ka qëllimin edhe te informimit te opinionit se si duket ky gjarpër qe te keni kujdes nëse takoheni me te.

Për më shumë shikojeni videon e plotë.