Gruaja nuk i bindet urdhërit të policisë, pëson aksident dhe më pas arrestohet (Video)

0
416

Një grua në Ohajo nuk iu bind urdhërit të policisë për ndalim. Gjatë përpjekjes për të shmangur policinë ajo pësoi një aksident dhe më pas u arrestua.

Në këtë video mund të shikoni se si ajo shkel rregullat e trafikut, në përpjekje për të ikur nga policia./voa