Haxhi Krasniqi bokson më 3 shkurt

603

Boksieri junikas Haxhi Krasniqi do të përballet me polakun Bartlomiej Grafka më 3 shkurt 2018 në Erdgas Arena të qytetit gjerman Halle an der Saale.

Haxhi Krasniqi deri më tani ka 46 fitore dhe 5 humbje në boksin profesionist.