Hedhet shorti për ndeshjet gjysmëfinale në Copa del Rey

743
Copa del Rey ka tërhequr shortin e ndeshjeve gjysmëfinale.
Real Madrid, Barcelona, Valencia dhe Real Betis ishin në gjysmëfinale.
Real Betis do të takohet me Valencian kurse Real Madrid me Barcelonën.
Ndeshjet e para do të zhvillohen më 6 shkurt, kurse ato të kthimit më 27 shkurt.