Ish-luftëtari i UÇK-së gjen kuletë me para në autobus, ia dorëzon pronarit pas tri ditëve

862
Një qytetari i kishte humbur kuleta me para, të cilën e kishte gjetur në autobus ish-luftëtari i UÇK-së, Joni Goxhuli, i cili ia ka kthyer atë pronarit brenda ditës.
Goxhuli ka treguar se është ndjerë shumë i lumtur pasi ka mundur t’ia kthejë kuletën më para brenda ditës personit që i kishte humbur, të cilin e kishte kontaktuar përmes telefonit, pasi kishte një numër në kuletë.
Shembulli i Goxhulit duhet të jetë një mësim i mirë për të gjithë, pasi siç thotë ai çdokujt ka mundësi me i humb diçka.
“Para tri dite gjeta kët protofol dhe personit që i kishte humbur ja derzova qdo kujt ka mundsi më i humb diqka por aj që e gjën duhët të ndjekë këtë shëmbull”, ka shkruar Goxhuli në Facebook.