Jevtic: S’kërkohen testet PCR për të hyrë nga Serbia në Kosovë

279

Ministri për Komunitete dhe Kthim në qeverinë aktuale të Kosovës, Dabilor Jevtic, ka mohuar se nevojitet një test PCR është i nevojshëm për të hyrë në Kosovë nga Serbia qendrore.

Ai e ka mohuar një gjë të tillë përmes një postimi në rrjete sociale.

“Përsëri, disa media botuan informacion në lidhje me testet PCR për ata që vijnë në Kosovë nga Serbia qendrore: testi PCR NUK kërkohet”, njoftoi Jevtic në Twitter.

Në mandatin teknik, qeveria e Kosovës mori një vendim më 11 Shkurt për të anuluar shtetrrethimin, zgjatjen e punës së objekteve hotelierike në zonat e kuqe deri në orën 10 të mbrëmjes, dhe gjithashtu u vendos që studentët të ndjekin mësimet në objektet e fakultetit.