Katër shenjat e Horoskopit që do kenë tensione në marrëdhëniet e tyre

146

Më 13 nëntor 2023, në shenjën e Akrepit formohet një Hënë e Re intensive, e cila do të lërë gjurmë të fortë, për shkak të ndjenjës së kaosit që e karakterizon, por edhe tensioneve që do të sjellë. Megjithatë, më shumë do të preken 4 shenja. Por le të shohim me detaje 4 shenjat që do të kenë përmbysje dhe tensione në marrëdhëniet e tyre me Hënën e Re të paparashikueshme te Akrepi.

Demi

Marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja gjykohen me këtë Hënë të Re në Akrep. Hëna e re trondit mendimet tuaja dhe mënyrën se si lidheni dhe punoni me të tjerët. Hëna ju bën më të vendosur, konkurrues dhe kokëfortë. Në punë do keni një ngarkesë të madhe përgjegjësish dhe do përpiqeni të përmbushni gjithçka dhe do jeni nën presion. Nëse jeni në një lidhje apo partneritet që ju bën presion, do të gjeni guximin për të bërë ndryshime dhe vendime. Ndoshta njerëz të rinj do të hyjnë në jetën tuaj dhe ndoshta një romancë ose një partneritet i ri do të ngrihet në qiell. Stresi dhe ankthi mund të mos ju lejojnë të shihni me një sy të qartë lëvizjet që duhet të bëni në interesin tuaj më të mirë. Pra, para se të premtoni shumë dhe para se të tjerët të fillojnë t’ju kërkojnë, kini kujdes se çfarë dhe si angazhoheni.

Luani

Hëna e Re në Akrep e drejton vëmendjen tuaj në sektorin e karrierës-familjes. Ju gjithashtu mund të përballeni me disa sfida që do të testojnë kufijtë dhe karakterin tuaj. Do të ndiheni më të paqëndrueshëm emocionalisht dhe do t’ju kapë vazhdimisht ankesa. Ajo që keni mbajtur brenda gjithë këto vite tani mund të dalë në sipërfaqe në formën e një orteku dhe mund të lindin ndjenja inati. Mund të tërhiqeni nga mjedisi familjar ose të kërkoni që të afërmit tuaj të mos ndërhyjnë në jetën tuaj. Do të shqetësoheni edhe për shtëpinë si hapësirë. Gjithashtu, një ndryshim hapësinor mund të ndodhë pas ngjarjeve të papritura në punë. Mos lejoni që pasiguria t’ju pushtojë dhe mos i mbani ankesat brenda, sepse po mblidhni ankthet tuaja.

Akrepi

Ju pret Hëna e Re së bashku me Marsin në shenjën tuaj që kundërshton Uranin. Është koha për të marrë vendime dhe për të bërë fillime të reja për veten tuaj, pamjen tuaj, fitnesin, marrëdhëniet tuaja, planet tuaja të biznesit, marrëveshjet tuaja dhe më shumë. Hëna e Re do t’ju japë shtysë për të thyer patologjitë e jetës suaj, për të lënë pas atë që nuk funksionon dhe atë që ju mban të ndenjur dhe për të transformuar. Kushtojini vëmendje çështjeve që lidhen me marrëdhëniet ose partneritetet, pasi mund të lindin disa tensione ose konflikte.

Ujori

Hëna e Re në Akrep kundërshton sundimtarin tuaj Uranin dhe mund të sjellë zhvillime të papritura në karrierë dhe në shtëpi. Kjo hënë mund të shkatërrojë ose të ndërtojë brenda natës planet tuaja për karrierën dhe personale. Ndryshimet do të vijnë përmes vështirësive dhe pengesave, por ato do t’ju vënë në procesin e rivlerësimit të qëllimeve tuaja. Dilemat do jenë të shumta dhe pasiguria e madhe. Mos harroni të dëgjoni mendjen tuaj dhe vlerësoni veten dhe aftësitë tuaja. Gjithashtu, Hëna e Re do të zmadhojë nevojën tuaj për t’u bërë i pavarur. Gjithashtu, mund të ketë krisje në familje, martesë ose ndonjë çështje që ka të bëjë me nënën tuaj. Duhet t’i kushtoni vëmendje mënyrës se si flisni dhe silleni me eprorët dhe eprorët dhe të mos reagoni në mënyrë të vrazhdë. E njëjta gjë vlen edhe për njerëzit tuaj në shtëpi, sepse do të keni reagime të forta që mund të çojnë në zënka dhe përçarje.