Këngëtarja Lendita Selimi sjell hitin e ri

243

 

Këngëtarja Lendita Selimi ne bashkepunim me produksioni muzikor “Baresha”, punuar dhe orkestruar ne studion “Studio Sumer”nga Nexhi Vuniqi,publikoi këngen e re “Kanagjegji”.

Lendita Selimi me talentin e saj në muzikë, ka arritur që të marrë vëmendjen e publikut duke publikuar disa këngë,të cilat janë pritur mjaft mirë nga publiku.