Kjo është gafa që u bë në filmin e fundit të Brad Pitt (foto)

0
233

Edhe mjeshtrave mund t’u shpëtojë ndonjë detaj nga sytë, por ndjekësve kurrsesi. Ashtu si në realizime të tjera janë vënë re gafa, kështu ka ndodhur dhe në filmin më të fundit ‘Once upon a time’.

Ora “The Citizen” që Brad Pitt vendosi në filmin “Once Upon a Time” në Hollywood u shit për herë të parë në vitin 1972, por filmi është është realizuar në 1969. Ky model, pra nuk ekzistonte asokohe.

Shqiptarja.com