Kosova e viteve 90-ta, sipas fotografes greke, Fanny Sarri

0
198

Fotografja e njohur greke, Fanny Sarri e vizitoi Kosovën në vitin 1992 për ta realizuar një set me fotografi.

Subjekti i temës së saj ishte mënyra e jetesës së shqiptarëve në atë kohë.

Sarri realizoi foto të shumta kryesisht në Prishtinë, Prizren, Gjakovë, Pejë dhe Podujevë.

Kosova atë kohë bënte pjesë në Jugosllavi. Në fotografi shihet qartë që shqiptarët bënin jetë të varfër dhe jo të mirë./Gazeta Sinjali