Kryetari i Listës Serbe mohon mbledhjen në Rashkë me Radoiçiqin

87

Të dielen kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka paralajmëruar një takim në Rashkë i cili ka ndodhur para disa ditësh në mes të Milan Radoiçiq, dhe disa politikanëve serbë, në mesin e të cilëve edhe deputetë dhe zyrtarë të Listës Serbe.

Kurti tha se aty po ngjan riorganizimi i grupit terrorist të Radoiçiqit, me mbështetjen e Serbisë.

“Serbia ka dislokuar sistemet kundër-ajrore në afërsi të kufirit me Kosovën”, ka thënë Kurti.

Por, kjo u mohua nga ana e kryetarit të Listes Serbe, Zlatan Elek.

“Mohim i plotë për këtë çështje. Nuk e kuptoj çfarë lidhje ka Milan Radoiçiq me Listën Serbe”, tha ai për Kossev.

“Nuk kam asnjë ide për takime dhe deklarata të tilla të Albin Kurtit”, tha ai.