Kurti: Kudo e me këdo që jeni, gëzuar Viti i Ri 2020

Kryeministri në ardhje i Kosovës, Albin Kurti ka uruar qytetarët e Kosovës për festat e fundvitit.

Në një fotografi së bashku me gruan, Ritën dhe vajzën Lean ai me pak rreshta ka shkruar dëshirat për qytetarët me rastin e Vitit të Ri.

”Të gjithëve, kudo e me këdo që jeni, gëzuar Viti i Ri 2020 nga Rita, Lea dhe unë!”