Kuvendi dje ka miratuar këto ligje

547

Kuvendi i Kosovës, i cili ka filluar punën dje në ora 11:00 dhe ka përfunduar në orët e hershme të mëngjesit, ka miratuar këto ligje, si materialet më të rëndësishme të punës së djeshme:

1.Ligjin për Paga (leximi i dytë); 2. Ligjin për Dialogun me Serbinë (leximi i parë); 3. Ligjin për Finacim të Partive Politike (leximi i parë); 4.Statutin e Shoqërisë Aksionare “Trepça; 5. Ligjin për Buxheti 2019.