Ky është i riu shqiptar që po sfidon borën

Në vendin tonë, por edhe zonat përreth, veçmas ato malore, sot ka pasur rënie të borës.

Madje, disa zona më të thella janë mbuluar tërësisht, përfshirë edhe ato shqiptare.

Por, një i ri nga Shqipëria, sot ka vendosur ta sfidojë të ftohtin dhe temperaturat nën zero, i cili ka pozuar gjysmë i zhveshur në vendin e quajtur si Dardha e Korçës, derisa fotografia e tij është bërë virale në rrjete sociale.