Latifi: Agim Bahtiri ka probleme gramatikore, morfologjike, sintaksore dhe semantike në të shprehur – s’e kontrollon gjuhën që flet

0
187

Filozofi Blerim Latifi thotë se duhet të frikësohemi nga ata që votojnë politikanë si Agim Bahtiri, e që sipas tij, janë të shumtë.

Postimi i tij në Facebook:

Agim Bahtiri, siç dihet prej kohësh, ka probleme kronike gramatikore, morfologjike, sintaksore dhe semantike në të shprehurit e tij. Ai nuk e kontrollon gjuhën që flet ; gjuha e kontrollon atë! Prandaj nuk duhet ta marrim seriozisht e të frikësohemi nga deklaratat e tij. Duhet të frikësohemi nga ata që votojnë politikanë si ai, e që janë të shumtë.