LDK-ja fajëson VV-në për krizën politike në Kosovë

0
218

Lidhja Demokratike e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se e ka përkrahjen e degëve për të vazhduar me mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti.

Njoftohet se strukturat drejtuese qendrore dhe lokale të LDK-së e përkrahin qëndrimin e Kryesisë së partisë në lidhje me koalicionin me Lëvizjen Vetëvendosje dhe zhvillimet e fundit në vend.

Përmes një komunikate për media njoftohet se kryetarët e këtyre degëve presin që LDK-ja ta mbrojë legjitimitetin që e kanë marrë nga votuesit.

“Në koordinim të plotë me Kryesinë e LDK-së dhe kryetarin Mustafa, kryetarët e Degëve të LDK-së dhe strukturat e saj përkrahin qëndrimin e Kryesisë në lidhje me partnerin e koalicionit dhe zhvillimet e fundit në vend. Kryetarët e Degëve presin nga përfaqësuesit tonë në Qeveri dhe Kuvend që të përfaqësojnë LDK-në dhe politikat e saj me dinjitet dhe ta mbrojnë legjitimitetin që e kanë marrë përmes votuesve tanë. Për LDK-në, partneriteti me SHBA dhe aleatët është jetik për të sotmen dhe të ardhmen e Kosovës”, thuhet në njoftim.