Limaj mirëpret letrën e Presidentit Biden ku kërkon nga Vuçiq pranimin e Pavarësisë së Kosovës

281

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj mirëpret letrën e Presidentit Biden ku kërkon nga Vuçiq pranimin e Pavarësisë së Kosovës, shkruan Fokusi.info.

“Mirëpres letrën e Presidetit Biden që kërkon nga Vuçiq pranimin e Pavarësisë së Kosovës. Tani është radha jonë. Ne na duhet që të zgjedhim udhëheqës të denjë, që do të luftojnë për interesin tonë nacional në luftën diolomatike që po na pret. Serbia duhet ta njohë Kosovën, por jo me kushtin e heshtjes dhe me mohimin e gjenocidit????????”, ka shkruar Limaj./Fokusi.info/