Mblidhen serbët në Mitrovicën e Veriut

Pas vendosjes së barrikadave dhe djegjes së një veture në Mitrovicën e Veriut, qytetarë të shumtë serbë janë mbledhur në këtë pjesë të qytetit.

IndeksOnline ndodhet në këtë zonë dhe po përcjell nga afër zhvillimet aty.

Ekipi i IndeksOnline ndodhet në veri ku ka dëgjuar edhe të shtëna të armëve.
Ky aksion i Njësisë Speciale dhe Doganës ka të bëj me kontrabandimin e mallrave, me ç’rast është tensionuar situate./IndeksOnline/