Mërgimtari bënte zhurmë me veturë, dënohet 150 euro nga Policia e Kosovës

Një mërgimtarë është dënuar nga Policia e Kosovës. Kjo për arsyen se ai ka prishur rendin dhe qetësinë publike.

Për shkak të prishjes së rendit dhe qetësisë publike atij i është shqiptuar gjobë prej 150 euro.
Kjo është bërë e ditur vetë nga Mërgimtari i cili e ka publikuar edhe gjobën tek grupi ‘’Merakli të Veturave’’.

Po ashtu është bërë e ditur edhe lokacioni ku është dënuar mërgimtari e që është qyteti i Suharekës.