Meta thirrje qytetarëve: Distancohuni nga aktet e dhunshme

444

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka reaguar sërish ndërsa vijon protesta e opozitës prej tre orësh. Kreu i Shtetit iu bën sërish thirrje qytetarëve të distancohen nga aktet e dhunshme dhe nga individët, të cilët rrezikojnë policët.

Edhe më herët Presidenti tha se po ndiqte me shqetësim situatën dhe iu bëri thirrje palëve për qetësi e të evitojnë aktet e dhunës dhe konfrontimet, që mund të shkaktojnë lëndime në njerëz dhe dëme ndaj institucioneve.